Presentaties van onze Fotogroepen

Boeiende presentaties van de fotogroepen

Dinsdagavond 24 januari werden er presentaties gegeven door verschillende fotogroepen. Deze avond lieten de groepen “Abstracte Architectuur”, “Abstracte Macro”, “Lange Sluitertijden”, “Macro” en “Zwart/wit” het resultaat van hun werk te zien. 

De groep “Abstracte Architectuur” had een presentatie rondom 4 subthema’s. Elke van de deelnemers leverde een foto aan met als onderwerp: driehoeken, lijnen, cirkels en een vrije keuze. Het was interessant om te zien dat sommige leden een foto pas herkenden als werd toegelicht wat het was.

De groep “Lange sluitertijden” toonden in hun presentatie hoe mooi een foto met een lange sluitertijd kan zijn, en dat je daarvoor ook niet ver weg hoeft.

De groep “Abstracte macro” liet zien dat het helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn om mooie foto’s te maken met behulp van olie, kleurstoffen een vel gekleurd papier en een lamp.

De groep “Zwart-Wit” was slechts met de helft van de groep actief geweest door allerlei omstandigheden. Toch ook hier een mooie verzameling. Deze is alleen te zien via Foto’s / Presentaties / Fortogroep Zwart-Wit voor ingelogde gebruikters.

De groep “Macro” tenslotte. Zij lieten verschillende foto’s zien waarvan je soms wel ziet wat het is, maar dan zó uitvergroot dat je alleen maar “wow” kan zeggen. Andere foto’s weer waren zo ingezoomd dat mensen zich afvroegen waar ze nu naar keken.

Uiteindelijk was het een avond waarbij het leek dat sommige leden geïnspireerd werden door de foto’s. En dat is best een mooi compliment