COVID-19 Update

Beste leden, 

Update 15-februari-2022:
Wij zijn heel blij dat we weer op “normale” manier onze clubavond in Annapark mogen houden vanaf 25 feb 2022. Dat betekend dat vanaf clubavond dinsdag 1 maart geen corona-maatregels meer van toepassing zijn. Dus geen QR-code, geen mondkapjes, geen 1,5 meter afstand, café weer helemaal open….

Het aantal besmettingen blijft landelijk hoog, maar gezien de beperkte impact van de omikron-variant lijkt dit geen al te groot probleem. Uiteraard is het aan de leden zelf waar nodig hun eigen maatregelen te nemen om zichzelf en anderen te beschermen. Wij blijven vertrouwen op de intentie van alle leden elkaar en andere gebruikers van Annapark gezond te houden.

Update 25-januari-2022:
In verband met versoepelingen vanaf 26 januari 2022 starten we op 1 februari 2022 weer met ons wekelijkse clubavond op Annapark.
Houdt het Programma in de gaten voor alle last minute wijzigingen.

Ook de Fotoclub ontkomt niet aan maatregelen die genomen (moeten) worden ivm Corona virus / COVID-19. In principe hanteren wij altijd de formele actueel geldende overheids (RIVM) richtlijnen en de richtlijnen zoals de gemeente Almere hanteert voor lokaties als het Annapark.
Dit houdt dus in:
– draag een mondkapje bij het verplaatsen buiten de zaal binnen Annapark
– de QR code is verplicht in Annapark en zal worden gecontroleerd
– leden hebben de eigen verantwoordelijkheid thuis te blijven op club-avond of club-activiteit als zij enig risico vormen – of om anderen te besmetten (hetzij via symptomen, hetzij via direct contact met zieken) – of besmet te worden (hetzij via immuun zwakte of andere aandoening)

Wij vertrouwen op de intentie van alle leden elkaar en andere gebruikers van Annapark gezond te houden.

Hartelijke groet

PC & Bestuur Fotoclub