Nieuwsbrief 1

Nieuwsbrief 1

Beste leden,

Over twee weken, op 7 september, begint het nieuwe clubseizoen met de alv en zoals beloofd sturen we je hierbij de eerste nieuwsbrief over het programma.

Om te beginnen zijn er wat data aangepast. De fotowedstrijd van de Kruidenwijk heeft nog niet genoeg foto’s opgeleverd om op 14 september te beoordelen. Daarom is de foto van de maand september (zomer, wat is voor jou het toppunt van zomer?) een week naar voren gehaald. Snel aan het werk dus!
Verder zijn de lezing en praktijkavond lightpainting verplaatst op verzoek van Anita Riemersma en een aantal lege data verder ingevuld.

Denken jullie nog even aan de fotodrietallen? Meld je zo snel mogelijk aan zodat wij de drietallen kunnen samenstellen. Als drietal krijgen jullie dan 5 onderwerpen waar je uit kunt kiezen. Aanmelden kan tot 6 september!

11 leden (Anita, Carla, Erik, Hans, Huub, Jos, Mark, Margreet, Reinder, Tea en Daniëla) hebben zich aangemeld voor de Floriadepreview en we ontvangen voor 17 september de tickets. We sturen de tickets en informatie over het verzamelpunt aan de deelnemers persoonlijk. Heb je je niet aangemeld maar wil je toch mee dan kunnen we proberen extra tickets te krijgen.

Over het thema voor de maandfoto van maart had Mark een vraag gesteld:
wat verstaan we onder streetart? Nou dit: alle kunstuitingen die vastzitten op/aan muren, daken, vloeren, straat etc. en openbaar zichtbaar zijn. De kunstenaar mag samen met zijn/haar streetart gefotografeerd worden. We hopen dat dit het wat duidelijker maakt.
Mocht je over andere thema’s vragen hebben, stel ze gerust. Liefst per mail aan de procom: programma@almeersefotoclub.nl

Wij hebben zin in een nieuw seizoen en zien je graag op 7 september op het Annapark.

Groet van Anita, Carla, Daniela, Han en Jacqueline

Foto van de maand in een notendop
Voor de nieuwe leden een korte uitleg over de foto van de maand: iedere maand houden we een fotowedstrijd met een bepaald thema, onder de clubleden. Op de genoemde data (zie programma) lever je jouw foto anoniem in. We horen nog of we dit digitaal gaan doen of weer met een afdruk zoals voorheen. De foto die je inlevert wordt door medeclubleden beoordeeld en krijgt een aantal punten. Daarna wordt jouw foto in een klein groepje besproken en krijg je feedback. Dit heeft verder geen invloed op de puntentelling. Degene met de meeste punten is uiteraard
winnaar😉