Nieuwsbrief 3

Hallo clubleden,

Op 12 oktober brengen we een bezoek aan Sterrenwacht Almere voor de lezing “Inleiding tot de astrofotografie” door Hugo Batema en Dick van Tatenhove. We worden om 19.30 uur verwacht (niet later) en er is plek voor ongeveer 20 deelnemers. Laat je ons voor 8 oktober per mail even weten of je mee wilt? programma@almeersefotoclub.nl Adres en verdere informatie volgen. Als er meer aanmeldingen zijn dan beschikbare plekken dan proberen we later in het jaar nog een keer te gaan.

De week daarna, op 19 oktober, gaan we op het Annapark aan de slag met reclamefotografie. Bedenk zelf een reclame voor jouw favoriete product of maak een reclame die jij mooi vindt na. Neem je camera, statief en verschillende lenzen mee en kijk of je nog een mooie achtergrond kunt vinden. Dat kan wit of gekleurd papier zijn maar een spiegel doet het ook goed!

Kijk ook eens op deze websites: “reclamefotografie” en “wat is reclamefotografie

Op 26 oktober komt Anita Riemersma vertellen over lightpainting. Anita legt uit wat lightpainting is, wat voor apparatuur en tools je nodig hebt en hoe het werkt. Uiteraard wordt er ook veel eigen werk getoond en worden de nodige tips & trucs gegeven. Leuk, want in november gaan we het in praktijk brengen!

Dan is het op 4 november weer tijd voor de foto van de maand: straatfotografie in zwartwit met minimaal 3 personen in beeld!
Nou, dat houdt ons weer een paar dinsdagen van de straat toch?

Heb je verder nog vragen dan weet je ons te vinden 😉

Groet,
Anita, Carla, Han, Sjak en Daniela