Nieuwsbrief April 2022

Hallo allemaal,

April begint winters, hopelijk van korte duur zodat we gauw weer terug kunnen naar de lente! Heb je mooie sneeuwfoto’s gemaakt, dan plaatst Yvonne ze graag op het instagramaccount.

As. dinsdag 5 april is er weer foto van de maand; portret. Had je die nog niet gemaakt dan heb je nog een paar dagen! Via Jan krijgen we weer een seintje over hoe en waar je de foto naartoe kunt sturen.

Op zaterdag 9 april staat het uitje naar Natuurpark Lelystad gepland.
Geen aapjes kijken maar hopelijk wel veel andere dieren fotograferen voor de maandfoto van mei 🐗. Meld je zo snel mogelijk aan via programma@almeersefotoclub.nl dan maken we weer een appgroep. Start is om 09.00 uur in Lelystad op de parkeerplaats Vlotgrasweg.

Op 12 april is er geen club op het Annapark maar gaan we naar IJburg voor avondfotografie moderne architectuur. Rond 20.30 uur gaat de zon onder. We verzamelen daarom om 19.00 uur op het Annapark, vooraan op de parkeerplaats. Wanneer je rechtstreeks gaat hoor je nog waar we elkaar ontmoeten. Ook hiervoor is het belangrijk om je op tijd aan te melden dan word je meegenomen in de appgroep!

Op 19 april neemt André ons mee op zijn reis naar het Noorderlicht. We verheugen ons op mooie kleuren en stoere verhalen bij het ‘haardvuur’ op het Annapark 😉

Als hekkensluiter deze maand komt Jan Dijkstra ons op 26 april iets vertellen over luchtmachtfotografie. Weer een heel andere tak van sport waar we iets van op kunnen steken!

Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons weten via programma@almeersefotoclub.nl

Fijn weekend!
Groet,
Anita, Carla, Daniela, Han en Sjak