Nieuwsbrief April 2024

De maand maart ligt ook al weer achter ons. Een maand met bokeh discussies, presentaties en het oefenen met de reportageflitser.

Wat gaat ons de maand april brengen:

2 april  De foto van de maand met het onderwerp “Optische illusie”. Denk om de termijn van indiening.

6 april  Foto excursie naar onder meer de Van Nelle fabriek in Rotterdam. Helaas is het niet meer mogelijk om hiervoor in te schrijven, een gelimiteerd aantal personen per gids voor de rondleiding maakte een vroege boeking noodzakelijk.

9 april  Een presentatie  door Frank Jagers en Reinder Tasma, zij nemen ons vanavond mee naar respectievelijk Sulawesi en Kunst in de Natuur.

16 april  Een lezing over Portret en Reclame gegeven door Martin Hogeboom. Kijk vast even op zijn site  www.martinhogeboom.nl

23 april  Onder leiding van Petra van Went en Jan Teeuwen gaan we spelen met vintage lensjes  en bloemen. Jan en Petra zorgen voor de bloemen. De voorbereidingen voor deze avond zijn al in volle gang en hoe e.e.a. precies ingestoken wordt en wat we zelf mee moeten nemen wordt later bericht.

30 april Naar de tulpentuin tenminste dat was het plan maar de tuin gaat dit jaar niet open. Een alternatieve locatie gaan we zoeken, het zal in de nabijheid van Almere zijn. We gaan tijdig hierover nadere informatie verstrekken.

Een gevarieerd en interessant programma lijkt ons.

Ten slotte:
Er zijn een aantal leden die weer een keer de studio in willen, zijn er nog meer leden met interesse? Meld je dan even aan bij Kim, uiteraard gebeurt e.e.a. op eigen kosten. Via deze link kom je (mits via mobiele telefoon) direct terecht in de bijbehorende WhatsApp groep:
 https://chat.whatsapp.com/EWrWHPPHx6s4wHm8b6Dbae of scan de QR code in Whatsapp: