Nieuwsbrief december 2022

Beste leden,

We gaan alweer de decembermaand in, de maand met het minste licht, slecht nieuws voor fotografen… 🙂

Bij de foto van de maand november ging Henk Roosing met de eer strijken, een mooie prestatie, want “panning” was zeker niet het makkelijkste onderwerp. De fotogroepen zijn hard aan het werk, in november zijn er weer 2 avonden gereserveerd om met je groep mooie foto’s te maken. Helaas kon de avondfotografie in Amsterdam niet doorgaan ivm het weer. Dank aan Jan Zegstroo voor alle voorbereidingen !

Dinsdag 22 november komt Robert van Sluis een interessante lezing geven over Reportagefotografie. Hij zal op 21 maart feedback geven over de door ons in de tussentijd  gemaakte foto’s over dit onderwerp. Het uitje naar Elburg de 26e november gaat niet door ivm te weinig deelname, jammer!

De maand december begint op de 6e met de foto van de maand: Te klein/te groot/te veel/te weinig. Graag alleen deze vier mogelijkheden gebruiken
! LET OP: uiterste inlevermoment van de foto van de maand is vrijdag 2 december om 19.00 uur !
Op13 december zal Huub ons inwijden in de wonderen van de druppelfotografie. Daarover volgt binnenkort meer informatie.
Op dinsdag 20 december krijgen we de mooie foto’s te zien die gemaakt zijn in het Speulderbos.

Zouden jullie je alsnog willen opgeven voor de kwartetten ? We hebben de inschrijfdatum verschoven naar de 25e, omdat niet iedereen de oproep in de vorige nieuwsbrief heeft meegekregen. Op 21 februari en 28 maart zullen de kwartetten hun foto’s presenteren.

We stoppen als PC veel tijd en energie in het organiseren van een zo leuk en gevarieerd mogelijk programma. We hopen dat ons enthousiasme te zien zal zijn in het aantal aanmeldingen ! Er is niets zo leuk als met een groepje gelijkgestemden een mooi onderwerp te kiezen en daarmee aan de slag te gaan.

Fijne decembermaand iedereen !
Namens de PC – Yvonne.