Nieuwsbrief juni 2023

Beste leden,

Op deze mooie Pinksterdag geen tijd voor gekuier in de zon, maar snel een laatste nieuwsbrief van dit seizoen, tevens de laatste nieuwsbrief van ondergetekende.

De maand mei begon met een ei, en, zoals inmiddels traditie is ging Reinder met de eer strijken met een prachtige foto.

De kettingfoto leverde interessante associaties op, een leuk item dat in het volgende seizoen vast terugkomt.

Jan Teeuwen wijdde ons in in de geheimen van  lange sluitertijden met prachtige foto’s.

We hadden een zeer goed bezochte ledenvergadering, waarin als belangrijkste agendapunt de wijzigingen in Bestuur en PC. De nieuwe PC zal bestaan uit Anita, Carla, Jan Z, Kim en Reinder. Het bestuur bestaat volgend seizoen uit Carla, Elly en Sjak. Uiteraard werd alom waardering uitgesproken voor de jarenlange toewijding van Jan T en Carin voor hun werk voor de club.

Aanstaande dinsdag zal de opgedane kennis betreffende de lange sluitertijden in de praktijk worden gebracht in Huizen, onder het toeziend oog van Jan Teeuwen himself. Zie voor praktische details de mails en het forum.

Op 2 tm 4 juni is het dan eindelijk zover, het Grote Almeerse Fotoclub Weekend in Gouvy, België. We wensen iedereen een heel geslaagd weekend, en verwachten uiteraard mooie foto’s.

Let op : in verband met het clubweekend moet de foto van de maand, Roest, worden ingediend vóór donderdag 1 juni, 20.00 uur. De foto van de maand is op dinsdag 6 juni.

13 juni is geheel gewijd aan het maken van portretten/selfies. Neem een statief, camera, en eventueel verlichting mee. Mocht je een topmodel in je kennissenkring hebben is dat natuurlijk fijn !

Op 20 juni is de seizoensafsluiting, hou je mail en het forum in de gaten voor de details.

We verheugen ons op het nieuwe seizoen en wensen PC en Bestuur wijsheid en inspiratie toe, en voor iedereen een fantastische vakantie !

Namens de PC

Yvonne.