Nieuwsbrief Mei 2022

Beste leden,

Hierbij informeren we je over het programma voor de komende weken:

As. dinsdag 26 april komt Jan Dijkstra een lezing geven over zijn werk als fotograaf bij de luchtmacht.

Op 3 mei kiezen we het dier van de maand … oh nee, de foto van de maand met als thema dier(en). Alle dieren tellen mee, met of zonder vleugels, insecten, vissen etc. We hopen op een bonte verzameling🦒🦘🐖🐈🦢🦤

Op 10 mei is de fotopresentatie van de avondfotografie in/op IJburg. Er was een grote groep mee en we zijn erg benieuwd naar de resultaten.

Op 17 mei vindt de ALV plaats, kom dus allen naar het Annapark om mee te luisteren en te spreken! Zie hiervoor ook de mail van het bestuur.

Op 24 mei neemt Han ons mee voor een rondje ‘Oud Huizen’ Er is die avond geen clubavond op het Annapark. Laat even weten of je meegaat naar Huizen, dan maken we een appgroep om je van alle informatie te voorzien.

Op 31 mei willen we 3 leden van de club hun beste werk laten zien en vertellen hoe ze de foto’s gemaakt hebben. Wil jij jouw mooiste foto’s laten zien, stuur ons dan even een mail: programma@almeersefotoclub.nl

Dan willen we graag weten of er mensen zijn die nog een keer mee willen doen met foto-drietallen? De presentatie van jullie foto’s zal dan op 14 juni zijn. Stuur even een mailtje naar programma@almeersefotoclub.nl als je mee wilt doen, dan maken we weer groepjes!

Graag tot dinsdag!

Groet van de programmacommissie,

Anita, Carla, Daniela, Han en Jacqueline