Nieuwsbrief oktober 2022

Beste  leden,

Er is alweer een maand voorbij in het nieuwe seizoen, we zijn geweldig van start gegaan met een fijne foto van de maand (met een verrassende winnaar ;-)), de samenstelling van de fotogroepen en een gezellige avond handfotografie. Ook hebben we flink wat nieuwe, enthousiaste leden mogen verwelkomen, van harte welkom bij de club!

Dinsdag a.s. 4 oktober is alweer de volgende foto van de maand, Transport. Een breed begrip, waar alles onder valt van rollator tot straaljager, zolang het maar iets kan vervoeren. Op de 11e oktober gaan we aan het werk in de fotogroepen, elke groep heeft daar inmiddels afspraken over gemaakt. De 18e oktober is een avond die gewijd is aan Camerakennis. Voor de bekende merken zoals Nikon, Canon en Sony willen we van elkaar meer leren over de werking van deze camera’s. Als er leden zijn die hierbij voortrekker willen zijn voor hun eigen merk, laat het even weten !

Op 25 oktober komt Linda Smit een lezing houden over Smartphonefotografie, kijk even op haar website:

https://www.vlinderlin.net/

Er is ook een mooi zaterdaguitje: de 29e oktober gaan we naar het Speulderbos!

Van Carla en Ingrid komt de volgende informatie:

“We gaan een ochtend fotograferen in het bos. Om 10 uur verzamelen we bij de parkeerplaats van Boshuis Drie, Speulderweg 205 in Ermelo. We lopen richting het Solse Gat, een leemkuil in het bos, en we kunnen daar de “Dansende Bomen” fotograferen. Hopelijk zijn er ook de nodige paddenstoelen te vinden.

Geef je vóór 20 oktober op bij de Programma Commissie. We maken een groepsapp aan, daarin delen we nuttige informatie en regelen we onderling het vervoer. Dus vermeld even je naam en telefoonnummer, en laat  weten of je zelf vervoer hebt of met iemand wil meerijden.”

Nog even het volgende: Volgens ons regelement is het de bedoeling dat je aanwezig bent als je een foto van de maand hebt ingediend. Daarvan kan twee keer per lid per seizoen worden afgeweken, als je door overmacht of ziekte verhinderd bent.

We kijken uit naar een mooie herfstmaand !

Namens de Programma Commissie,
Yvonne.