Nieuwsbrief september 2022

Beste Fotovrienden,

Hopelijk heeft iedereen een mooie vakantie gehad, fijn om weer samen te komen op het Annapark voor een nieuw inspirerend seizoen !

Onze eerste clubavond is 6 september. We gaan die avond genieten van een borrel en een hapje. Ook  hopen we die avond enkele nieuwe leden te verwelkomen. De programmacommissie zal uitleg geven over de kettingfoto waar we dit jaar mee aan de slag gaan. Ook gaan we weer werken in fotogroepen . Denk alvast even na over geschikte onderwerpen om samen met een groep clubleden aan te werken, bijv. abstract, zwart/wit, vogels, macro, architectuur, laat je fantasie gaan !

13 september is de eerste Foto van de Maand, “Doorkijkje”. We zijn benieuwd naar de resultaten! Via deze link vind je ter inspiratie een aantal voorbeelden:  https://nl.pinterest.com/petrakivits/doorkijk/

Zondag 18 september is er een mogelijkheid om te oefenen voor één van de onderwerpen van de foto van de maand: Panning (meetrekken). We gaan dan (bij goed weer!) naar Lelystad om motorcrossers te  fotograferen. Bij slecht weer kan dit verschoven worden naar de 25e. In de bijlagen geeft Ingrid  meer uitleg over dit onderwerp.

20 september gaan we werken in de eerder genoemde fotogroepen.

27 september begroeten we een gast: Wouter van Bernebeek. Hij zal ons meenemen in de wereld van de weerfotografie. Kijk vooral ook even op zijn instagram-pagina, schitterende foto’s.

We zien jullie graag op 6 september !

Hartelijke groet – namens de Programmacommissie.

Yvonne.